4 onmisbare velden in uw inspectieformulier.

U heeft binnen uw bedrijf al veel gedigitaliseerd. Uw salarisadministratie, uw klantencontacten en uw facturering. Maar waarom zou u stoppen bij uw inspecties? Juist daar is erg veel winst te halen door het digitaliseren van uw inspectieformulieren. Dan hebben we het niet alleen over de enorme hoeveelheid tijd die u er mee kunt winnen maar ook over de nauwkeurige verwerking van alle data die in deze formulieren verwerkt worden.  Alles op 1 plek verwerken en daarna via een specifiek naar uw wensen ingestelde workflow meteen op de plaats waar het opgeslagen en gearchiveerd dient te worden.

Er zijn verschillende velden onmisbaar in een inspectie formulier. Hieronder lichten we er 4 uit om u te laten zien hoe breed inzetbaar zij zijn voor uw hele organisatie.

Foto velden

Foto’s van alle inspectie knelpunten waar woorden en omschrijving tekort schieten. Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat is in dit geval wel heel letterlijk te nemen.  De foto’s kunnen bewerkt worden met verschillende kleuren om bijvoorbeeld het probleemgebied nog duidelijker naar voren te laten komen.   De foto’s worden verwerkt in het formulier en hoeven dus ook niet los te worden aangeleverd op kantoor.

Barcode scannen

Scan QR en barcodes direct in het formulier met uw mobiele telefoon of tablet.  De gescande informatie wordt meteen in het gekoppelde invulveld weergegeven waardoor materialen, artikelen en gebouw identificatie eenvoudig vastgelegd worden zonder deze handmatig in te vullen. Het vergeten of fout invoeren van deze belangrijke informatie is dan ook verleden tijd.

Handtekening veld

Met het tekenen van het inspectieformulier door zowel de medewerker en de klant wordt bevestigd dat de geleverde inspectie met alle werkzaamheden, uren en materialen akkoord is. Na het tekenen door de klant wordt de inspectie voor verdere aanpassingen geblokkeerd en ontvangen kantoor en de opdrachtgever een pdf van het ingevulde en getekende formulier. Wettelijk geldig en tijd besparend doordat er op locatie alles is afgehandeld..

GPS locatie vastleggen

Door de inspecties ook van gps locatie gegevens te voorzien kunnen deze overzichtelijk in een kaart worden weergegeven. Hiermee kunt u op kantoor eenvoudig de voortgang van uw team en het project bijhouden.  De inspectie locaties kunnen van te voren in een kaart worden klaar gezet of direct op locatie worden aangemaakt.

Een extra pro-tip van Tablet Forms voor u. Wilt u zeker weten dat alle informatie ingevuld is. Dat alle velden correct zijn afgehandeld? Maak de belangrijkste velden “Verplicht”. Het formulier kan niet worden afgehandeld/verzonden zonder dat alle verplichte velden zijn ingevuld. Een extra geheugensteun voor de invuller en een extra stok achter de deur voor degene die op kantoor alle informatie verwerkt.

Ook benieuwd wat TabletForms voor uw inspecties kan betekenen? Vraag een gratis demo account aan en ervaar het zelf.

nl_NLNederlands