Tablet Forms > Beheer > Buitenbeheer

Buitenbeheer Klijmij is expert in het onderhouden en verzorgen van tuinen en levert diensten zoals bomen zagen op hoogte en het adviseren voor onderhoud van uw tuin, terreinen en of begraafplaatsen.

Eenvoud en gemak gezocht

Opdrachten werden vaak over meerdere dagen uitgevoerd waarbij er ook extra krachten, en gehuurd materiaal ingezet werden. Daarnaast moesten ook alle uren en verbruikt materiaal overzichtelijk op locatie bijgehouden worden zodat het voor de klant ook duidelijk was en dat hij voor alle geleverde diensten kon tekenen en moest het geheel ook naar de boekhouder.

“Ik wilde niet aan het einde van de werkdag nog uren aan administratie besteden” vertelt Anton Klijmij, eigenaar van Buitenbeheer Klijmij.

Slimme werkbon

Door goed naar het werkproces te kijken en rekening houdend met alle invoermomenten en ontvangende partijen ontwikkelde TabletForms samen met Buitenbeheer Klijmij een slimme werkbon die op locatie in de tabletforms app ingevuld kon worden met de volgende functionaliteit:

Klantenlijst:
Keuze uit de verschillende klanten waarbij alle adres en contactpersoon gegevens automatisch ingevuld worden

Urenverantwoording:
Mogelijkheid om meerdere dagen en medewerkers in te voeren waarbij de gewerkte urenautomatisch berekend worden

Werkzaamheden:
Omschrijving van werkzaamheden met aantal en stukprijs zodat de totaal prijs met btw direct berekend wordt.

Materialen:
Omschrijving van materialen met aantal en stukprijs zodat de totaal prijs met btw direct berekend wordt. Hierbij ook rekening houdend met de 6% btw regeling

Foto’s van geleverde werk met de mogelijkheid om deze te arceren.

Verplichte handtekening van de klant voor akkoord

Blokkeren van verdere invoer na klant handtekening zodat deze altijd 100% dezelfde werkbon ontvangt

Direct de factuur

Zodra de werkbon vanuit de app verzonden is, wordt er een factuur met een uniek factuurnummer aangemaakt voorzien van alle ingevoerde werkzaamheden en materiaal kosten van de werkbon.

De factuur wordt als pdf bestand inclusief leveringsvoorwaarden naar zowel de klant, de boekhouder en Buitenbeheer Klijmij per e-mail automatisch verzonden, zodat alle informatie direct voorhanden is.

“Het direct beschikbaar maken van de werkbon en factuur naar zowel klanten als boekhouder zorgt dat ik mij puur op mijn werkzaamheden en opdrachten kan concentreren, zonder me zorgen te maken over de administratie. ”

 

https://nl-nl.facebook.com/buitenbeheer/

nl_NLNederlands