Vermijd de vrijdag piekbelasting

In veel bedrijven is de vrijdag vaak het inlevermoment van alle werkbonnen en urenbriefjes van wat er deze week gepresteerd is. Deze informatie komt in allerlei vormen binnen zoals:

  • Papieren formulieren met onleesbare handschriften, koffiekringen net op de plek waar de handtekening hoort te staan.
  • Verkreukelde papieren, gescheurde papieren, natgeregende papieren.
  • E-mails met foto’s die bij papieren werkbon x horen.
  • E-mails met de dagen en uren in de platte tekst
  • Per telefoon omdat men de werkbon kwijt is
  • enz.

Het niet gestructureerd aanleveren van al deze informatie zorgt voor een enorme piekbelasting op kantoor die vervolgens alles bij elkaar moet zoeken om deze alsnog juist in hun systeem te verwerken. Vaak komt men dan pas achter dat de aangeleverde informatie niet klopt of onvolledig is, waardoor men er weer achteraan moet om deze alsnog boven water te krijgen.

Tablet Forms bied oplossingen op maat. Voor iedereen binnen uw bedrijf. Maar ook juist voor degene die verantwoordelijk is voor het verzamelen  en besturen van alle informatiestromen.

Ze kunnen hun  werk goed kunnen doen, zonder de boven genoemde problemen van onleesbare informatie en met koffie besmeurde formulieren die aan het einde van de dag op hun bureau wordt neergelegd. Geen hele dagen achter mensen aanlopen voor aanvullende informatie. Geen gedoe met het los versturen van foto’s of zelfs terug naar locatie moeten omdat de foto’s en/of cruciale handtekening vergeten is.

Alle informatie op hetzelfde moment binnen. Geen piekbelasting aan het einde van de week of einde van de werkdag. Alle informatie gedoseerd binnen en compleet binnen.

Het klaarzetten van werkzaamheden met de informatie die vooraf beschikbaar is. De vooraf bekende specificaties, bijvoegen van handboeken, adres gegevens van de klant en de locatie waar het werk verricht moet worden.

Ondersteund door de verplichte velden weet u zeker dat alles ingevuld is voordat het uw kant op komt.  De foto bijlage kan meteen op de juiste plaats worden opgeborgen en de data stromen gaan gelijk op.

Graag gaan wij met u in gesprek over de dagelijkse problemen van u en uw medewerkers en hoe wij die kunnen oplossen. Zowel buiten als binnen de kantooromgeving. Klik Hier voor het aanvragen voor een gratis 30 dagen demo account zodat u een voorproefje krijgt van wat Tablet Forms voor u kan betekenen.

Tablet Forms make work flow.

nl_NLNederlands