PRIJZEN

TABLETFORMS MAPS

De oplossing om overzicht te houden in een gebruiksvriendelijke kaart omgeving

TFMAPS MAANDABONNEMENT
€ 0,05 per gps punt
  • Toegang IOS/Android apps en webportaal
  • Helpdesk en support
  • Meerdere gebruikers rollen
  • Account is apparaatonafhankelijk
  • Onbeperkt aantal kaarten
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Minimum 5000 gps punten (maandelijkse facturering)
Onbeperkt aantal kaarten en gebruikers

Vaak gestelde vragen

Tablet Forms Maps wordt ingezet voor objecten die op een vaste locatie te vinden zijn, zoals lichtmasten, elektriciteitskasten, verdeelstations, maar ook woningen, bushokjes, et cetera. Alle processen kunnen via de maatwerk digitale formulieren verwerkt worden. Voorbeelden zijn het vervangen van de lichtbron, het schouwen en vastleggen van de installatie of het plaatsen van zonnepanelen.

Ja, in de app kun je direct een nieuw object toevoegen. De gps-locatie van de tablet of mobiele telefoon wordt ook meteen vastgelegd zodat het nieuwe object ook met de juiste coördinaten in de kaart verschijnt.

Opdrachtgevers kunnen de voortgang van het project live monitoren met alleen inzagerecht op hun account. Hiermee kunnen objecten worden bekeken, maar niet worden aangepast. Middels de exportfunctie kan een opdrachtgever ook de gegevens downloaden voor verdere analyse en rapportages.

Zodra een object verwerkt wordt verandert de status en wordt een proces gestart. Dit kan het verzenden van een e-mail zijn maar ook dat er in een volgende kaart een nieuw object wordt aangemaakt. Een voorbeeld hiervan is het schouwen van een locatie in de kaart “Schouwen”  en zodra deze geschouwd is wordt er in kaart “Installatie” dezelfde locatie aangemaakt met daarin het installatieformulier.

nl_NLNederlands