Toevoegen van bestanden aan digitale formulieren.

Zelfs in het digitale tijdperk is het soms nodig om achtergrond informatie bij u te dragen omdat u bijvoorbeeld die handleiding moet kunnen inzien of bij eventuele controles moet kunnen laten zien dat u de veiligheidsvoorschriften bij u draagt.
Deze informatie bevind zich meestal in een dikke map op de achterbank van uw auto of op de hoek van uw bureau. Het meeslepen van deze map brengt ergernis met zich mee van tijd tot tijd omdat hij niet altijd nodig is maar u wel verplicht bent hem bij u te dragen.
Een aanvullende werk instructie is een ander voorbeeld. U heeft een uitgebreide werkinstructie voor uw medewerker maar als deze in het digitale formulier verwerkt moet worden is het spreekwoord: “Door de bomen het bos niet meer zien.” een gegeven.

Voor deze omstandigheden is er binnen Tablet Forms nu de mogelijkheid om aan het in te vullen formulier een bijlage te hangen. Deze wordt zichtbaar via een paperclip in de app of portal achter het formulier. Hier kunt u elke willekeurige bijlage toevoegen die wel van toepassing is op het in te vullen formulier maar niet noodzakelijk voor het daadwerkelijke invullen. Het scheiden van de informatie stromen zodat de snelheid van het invullen wordt gewaarborgd maar uw werknemer toch alle mogelijke aanvullende informatie bij zich draagt mocht hij/zij dit nodig hebben op de werkvloer

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands