085-0499260 info@tablet-forms.nl

Beter presteren met Buitendienst software

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Met buitendienst software
efficiënter werken

Efficienter werken met buitendienst software van Tabletforms. Maak optimaal gebruik van de kennis die aanwezig is in uw organisatie. Uw werknemers die buiten de deur op locatie werken weten precies wat er op de werkvloer speelt. Daarom is het belangrijk dat zij de juiste informatie ontvangen en verstrekken. Deze informatie is van groot belang voor uw interne afdelingen, om zo de kwaliteit en voortgang van uw projecten te bewaken. De klassieke informatievergaring van de buitendienst, gebeurt doorgaans met losse formulieren, documenten en checklijsten. Als u meer grip wilt op uw processen, dan is het noodzakelijk om deze informatieoverdracht van de buitendienst naar de binnendienst te digitaliseren. Met de gebruiksvriendelijke buitendienst software van Tabletforms kan dit snel en eenvoudig.

Voordelen van software voor de buitendienst

Het gebruik van software voor de buitendienst heeft veel voordelen. Op de eerste plaats voor de buitendienstmedewerkers zelf. Buitendienstmedewerkers in de bouw, infra en installatietechniek zullen niet altijd even behendig zijn in het bijhouden van administratieve taken en dit ook niet altijd leuk vinden. De software voor de buitendienst is gemakkelijk te gebruiken op een smartphone of tablet en men heeft hiervoor geen extra kennis nodig. Werkbonnen, checklijsten, inspectieformulieren en onderhoudsbonnen, al uw formulieren zijn gemakkelijk en snel in te vullen met de software. Bovendien zorgt de software ervoor dat de formulieren direct verzonden worden naar de verantwoordelijke personen en/of verwerkt worden in uw systemen. De kans op fouten is hierdoor nihil en maakt de informatieoverdracht snel en efficiënt.

Buitendienst software op maat van Tablet Forms

Als u de buitendienst wilt automatiseren, dan kan dit door buitendienst software op maat te laten maken door Tabletforms. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij wat er komt kijken bij het digitaliseren van al uw buitendienstformulieren en bij het automatiseren van uw workflows. Uw buitendienst software maken wij perfect voor u op maat. Dat kunnen wij snel en voordelig omdat veel tools die u nodig heeft al zijn voorzien in ons Mobile Workflow Solutions Platform. In deze cloud software beheert u eenvoudig al uw digitale formulieren. Voor diverse toepassingen zijn speciale app’s beschikbaar binnen het platform.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van  buitendienst software op maat? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het online contactformulier in.

Contact