085-0499260 info@tablet-forms.nl
Voor Grip op mobiele werkprocessen

Mobile Workflows Solutions Platform

Het mobile workflow solutions platform van Tablet Forms maakt de juiste informatie eenvoudig beschikbaar voor de juiste persoon. Altijd en overal!

Het zorgt ervoor dat digitale formulieren;

  • Snel geïmplementeerd kunnen worden.
  • Eenvoudig in gebruik zijn.
  • Altijd en overal beschikbaar zijn voor de juiste persoon. (online en offline)
  • Betaalbaar en schaalbaar zijn.

Snel en flexibel dankzij krachtige tools

Het Mobile Workflow Solutions Platform van Tablet Forms heeft alles om snel in te kunnen springen op uw wensen. Het is flexibele software voor digitale formulieren en workflows die passen bij úw bedrijf..

Een uitgekiende set van tools vormt het hart van ons platform. Dat zorgt ervoor dat digitale formulieren en workflows in een mum van tijd ingericht of gewijzigd kunnen worden.

Zo bent u altijd up to date en houdt u grip op uw mobiele werkprocessen.

Eenvoud en gebruiksgemak

Ieder bedrijf is uniek en heeft haar eigen wensen.

Daarom hebben we ons platform zo ontworpen dat ieder digitaal formulier en elke workflow makkelijk en snel op maat gemaakt kan worden.  Zo past het perfect bij de werkprocessen van uw organisatie.

We verstaan de kunst van het weglaten en geloven in de kracht van eenvoud. Daarmee zorgen we dat uw digitale formulieren uitblinken in gebruiksgemak en houden we het hart van ons platform sterk en gezond.

Veilig, betrouwbaar en volledig ontzorgd.

Het Mobile Workflow Solutions Platform is altijd en overal beschikbaar via een app op uw tablet of smartphone. Met de Tablet Forms app’s  kunt zowel online als offline werken. Dus ook in situaties waarbij geen internetverbinding mogelijk is,  werkt u gewoon door.

Het Mobile Workflow Solutions Platform bieden we aan als Software As A Service. Daarmee zorgen we ervoor dat onze diensten volledig schaalbaar en betaalbaar zijn. Veilig en betrouwbaar, U bent volledig ontzorgd!

Elke workflow start met een goed digitaal formulier. Met een goed ontworpen digitaal formulier voorkom je dubbele invoer, type fouten, lege velden, niet ondertekende documenten en kwijtgeraakte formulieren.

Door digitale formulieren te voorzien van slimme functies wordt data vastleggen een stuk leuker en gemakkelijker.  Alles wordt in 1 keer goed vastgelegd. Dat verbetert de kwaliteit van data en bespaart uw bedrijf veel tijd en geld.

Met de form designer maakt u van een leeg ontwerpblad snel een digitaal formulier door velden van het gewenste type naar de juiste plek te slepen. Voeg logo’s, verplichte velden, formules en opties toe en je formulier is klaar om gebruikt te worden.

Heeft u hele specifieke wensen?
Het is altijd mogelijk code toe te voegen aan het digitale formulier zodat het perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Slimme functies voor slimme formulieren!

Het Mobile Workflow Solutions Platform van Tablet Form biedt u alle opties om slimmer werken mogelijk te maken!
Voorkom dubbele invoer

Is bepaalde informatie reeds beschikbaar in andere velden, formulieren of externe bronnen dan zorgen we ervoor dat deze niet overgetypt hoeft te worden.

Voorkom invoerfouten

Beperk de mogelijkheden van invoer. Kies het juiste veldtype. Bijvoorbeeld: tekst velden, nummer velden, datum velden, tijd velden, memo velden, optievelden, checkboxes en meerkeuze velden.  Dit voorkomt onduidelijkheid en bespaart veel invoertijd.

Vergeet niets

“Verplicht” in te vullen velden voorkomen dat een digitaal formulier, dat niet aan de minimale eisen voldoet, verzonden kan worden.  Zo blijven onaangename onderbrekingen in uw mobiele werkprocessen uit.

Voeg beelden toe
Maak foto’s en bewerk deze met tekst en tekeningen. De beelden worden direct toegevoegd  aan het formulier. De situatie is meteen duidelijk, de foto’s raakt u niet meer kwijt.  Een rapport is meteen klaar!
Voeg bijlagen toe
Sommige informatie laat zich niet makkelijk vastleggen in een formulier of heeft u al in een ander formaat beschikbaar. Bijv. plattegronden, werktekeningen, xls bestanden, pdf bestanden, etc. Deze voegt u eenvoudig als bijlage toe zodat u op locatie over alle benodigde informatie beschikt.  (screenshot hoe en wanneer voeg je toe)
Leg GPS locatie vast
Koppelt de GPS locatie van het apparaat dat u gebruikt aan een veld in het digitale formulier. Erg handig als u vaak informatie vastlegt over assets/objecten die locatie gebonden zijn. Of wanneer u wilt weten waar een formulier is ingevuld.
Maak Berekeningen
Bereken waarden en uitkomsten op basis van ingevoerde informatie en vastgestelde calculaties. Met digitale formulieren kunt u snel en foutloos berekeningen automatisch laten uitvoeren.
Gebruik Voorwaarden & Logica
Door velden in digitale formulieren te voorzien van de juiste voorwaarden en logica is het mogelijk digitale formulieren interactief te maken. Vragen, opties en informatievelden vervallen of breiden zich uit afhankelijk van de ingevulde waarden in een veld. De mogelijkheden zijn oneindig.  (kort filmpje of 2 screenshots)
Plaats een handtekening
Opdrachten, werkbonnen, contracten en andere officiële documenten kunnen eenvoudig rechtsgeldig ondertekend worden in een handtekeningveld op het digitale formulier. De volgende stap in het proces kan nu direct en geautomatiseerd worden gestart. Dat bespaart veel tijd in uw werkproces.
Kies uit Optielijsten
Met optielijsten beperkt u de keuzes en voorkomt u veel overtyp werk. Optielijsten zijn eenvoudig aan te passen of te importeren uit andere systemen. Daarmee gebruikt u altijd actuele informatie en voorkomt u invoerfouten.
Stel uw Talen in
Uw digitale formulieren kunnen ingesteld worden in 7 verschillende europese talen. Makkelijk als U hetzelfde formulier in verschillende landen wilt gebruiken of wanneer u medewerkers uit verschillende landen wilt laten samenwerken op 1 formulier.
Deel uw formulier met iemand buiten uw organisatie, TF Links
U wilt een formulier delen met iemand van buiten uw organisatie? Bijvoorbeeld een handtekening onder een contract,  data laten invullen door een klant, opdrachten aanbieden aan aannemers. Het is allemaal mogelijk met Tablet Forms Links. Sneller, beter en goedkoper dan een postzegel of scan & e-mail.
Werk samen met TF Teams
Tegelijkertijd samenwerken in 1 digitaal formulier? Vele handen maken immers licht werk. Met Tablet Forms teams is dit geen probleem. Zowel Online en offline kunt u met meerdere personen samenwerken in 1 digitaal formulier!
Houd overzicht met Hoofd- en sub formulieren
Met deze optie heeft u de mogelijkheid om oneindig veel sub-formulieren te koppelen en toe te voegen aan 1 hoofdformulier. Met een muisklik schakelt u naar de onderliggende digitale formulieren.  Online en Offline!  Erg handig bij  inspectieopdrachten waarbij ieder object binnen de opdracht een eigen digitaal  inspectieformulier vereist

Stel automatische workflows in.

De workflow module binnen het Mobile Workflow Solutions Platform van Tablet Forms zorgt ervoor dat informatie snel en automatisch op de juiste plek bij de juiste persoon beschikbaar is.

U bepaalt zelf welke route een document dient te volgen, in welke bestandsformaat het wordt opgeslagen naar wie en op welk moment het verzonden moet worden.  En dat is volledig variabel, afhankelijk en voorwaardelijk in te richten met enkele muisklikken.

Zo houd u grip op uw mobiele bedrijfsprocessen. Verspil niet langer tijd, geld en energie aan openen, overtypen en opslaan van informatie en bestanden.

Houd grip op gebruikers

De gebruikers beheer module is zeer vriendelijk in gebruik. Een nieuwe gebruiker maakt u snel aan in het systeem. Het toekennen van de juiste rechten en formulieren aan een gebruiker of een groep gebruikers is met paar muisklikken geregeld.

Daarna kunt u direct aan de slag met de laatste versie van uw digitale formulieren en workflows. Zo houd u grip op de organisatie en werkt iedereen volgens de laatste afspraken.

Rapporteer snel en eenvoudig

Met de formulieren en workflows van Tablet Forms brengt u structuur in de verzamelde informatie. Daardoor is het heel gemakkelijk geworden om rapportages volledig automatisch te genereren en kunt u deze delen met wie u wil en wanneer u wil. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen als dat wenselijk is.

Werk transparant, voorkom onnodige vragen en bespaar tijd!

Integreer met andere software

Wilt u graag data importeren uit of exporteren naar andere systemen? Geen probleem, onze digitale formulieren praten met bijna alle andere moderne software. Vele integraties gingen u al voor!

Stop met overtypen. Werk sneller en voorkom fouten.