Grip op mobiele werkprocessen

PERFECTE FORMULIEREN & WORKFLOWS

Digitale formulieren & workflows,  perfect op maat gemaakt voor de mobiele werkprocessen van Uw organisatie!

  • Bespaar tijd door eenvoudige invoer.
  • Voorkom fouten met ingebouwde regels en voorwaarden
  • Verrijk informatie met foto’s en tekeningen
  • Optimaliseer informatiestromen met automatische workflows
  • Leer en verbeter dankzij gestructureerde data.

Uw bestaande formulier en werkproces vormt het uitgangspunt. Binnen 5 werkdagen beschikt u over een digitaal formulier met automatische workflow dat precies aansluit op de mobiele werkprocessen in uw organisatie.

Met de digitale formulieren app kunt u eenvoudig en snel formulieren ontvangen, invullen en verzenden en kunt u zowel Online als Offline werken.

Bent u niet overtuigd? Dan betaalt u helemaal niets. 

No Cure, No Pay!

In 3 stappen naar succes

1. Kennismaken

i

2. Voorstel

3. Implementatie

1. Kennismaken

We maken graag persoonlijk kennis met u en uw organisatie.

Het proces dat u wilt digitaliseren en optimaliseren nemen we samen door.  Hierbij bespreken we het resultaat dat wordt verwacht, wie erbij betrokken zijn, welke formulieren en/of systemen worden gebruikt, welke data beschikbaar is, wat goed werkt en wat beter kan.

Met deze gegevens gaan onze workflow specialisten aan de slag. Zij bedenken hoe het proces slimmer ingericht kan worden en welke opties er in het digitale formulier verwerkt moeten worden zodat uw werkprocessen perfect ondersteund.

2. voorstel

U hoeft van ons geen dikke rapporten te verwachten. We besteden onze tijd liever aan het bouwen van effectieve digitale formulieren en workflowsdie uw organisatie direct voordeel opleveren in tijd en geld.

U ontvangt van ons een duidelijk voorstel met een beschrijving van de nieuwe workflow, de digitale formulieren die gebruikt gaan worden en de onderdelen van ons mobile workflow solutions platform die we zullen inzetten.

Zodra U akkoord bent, gaan we direct aan de slag!

3. Implementatie

In deze fase gaan we samen aan de slag. Hierdoor leren wij uw organisatie tot in de puntjes kennen en ontdekt U mogelijkheden in onze oplossingen die u zullen inspireren.

Stap voor stap,  waarin testen en aanpassen elkaar afwisselen, werken we samen aan het perfecte digitale formulier met automatische workflow. Klaar voor succesvolle implementatie, klaar voor het volgende werkproces. 

Tablet Forms kent geen langdurige en dure implementatie projecten. Dankzij ons krachtige en zeer gebruiksvriendelijke Mobile Workflow Solutions Platform zorgen wij ervoor dat digitale formulieren met automatische workflows altijd binnen enkele dagen “up and running” zijn.