085-0499260 info@tablet-forms.nl

Voor Grip op mobiele werkprocessen

TabletForms Maps

Houd grip op uw assets
Bewaak de voortgang van projecten.
Werk transparant

Tablet Forms Maps koppelt eenvoudig  informatie aan een GPS locatie. Op een landkaart wordt voor elk asset een GPS locatiepunt aangemaakt in google maps. 

Alle informatie, die u vastlegt over het object, wordt automatisch gekoppeld aan dit punt.  Zo beschikt iedereen over de juiste en laatste informatie met 1 klik op het gps punt.

Middels digitale formulieren kan eenvoudig nieuwe informatie worden toegevoegd. Zodra nieuwe informatie is vastgelegd,  wijzigt de status van het object waardoor u direct inzicht heeft in de voortgang van uw project.

Informatie delen en samenwerken met meerdere partijen aan een project was nog nooit zo gemakkelijk! 

Verleen uw opdrachtgever toegang tot de informatie en bespaar uzelf tijd op het maken van rapporten en het vergaderen over de voortgang van uw project.

      

Waar kan ik Tabletforms Maps voor inzetten?

Tablet Forms Maps wordt ingezet voor objecten die op een vaste locatie te vinden zijn, zoals lichtmasten, elektriciteitskasten, verdeelstations, maar ook woningen, bushokjes, et cetera. Alle processen kunnen via de maatwerk digitale formulieren verwerkt worden. Voorbeelden zijn het vervangen van de lichtbron, het schouwen en vastleggen van de installatie of het plaatsen van zonnepanelen.

Kan ik op locatie nog een inspectiepunt toevoegen?

Ja, in de app kun je direct een nieuw object toevoegen. De gps-locatie van de tablet of mobiele telefoon wordt ook meteen vastgelegd zodat het nieuwe object ook met de juiste coördinaten in de kaart verschijnt.

Kan onze opdrachtgever ook toegang krijgen?

Opdrachtgevers kunnen de voortgang van het project live monitoren met alleen inzagerecht op hun account. Hiermee kunnen objecten worden bekeken, maar niet worden aangepast. Middels de exportfunctie kan een opdrachtgever ook de gegevens downloaden voor verdere analyse en rapportages.

Wat gebeurt er als een inspectiepunt klaar is?

Zodra een object verwerkt wordt verandert de status en wordt een proces gestart. Dit kan het verzenden van een e-mail zijn maar ook dat er in een volgende kaart een nieuw object wordt aangemaakt. Een voorbeeld hiervan is het schouwen van een locatie in de kaart “Schouwen” en zodra deze geschouwd is wordt er in kaart “Installatie” dezelfde locatie aangemaakt met daarin het installatieformulier.