085-0499260 info@tablet-forms.nl

De Scope 12 inspectie app die past bij Úw bedrijf

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Hoe een scope 12 inspectie app efficiëntie kan verbeteren

scope 12 inspectie

Als SCIOS-gecertificeerde inspecteur voer je Scope 12 inspecties uit. Daarmee waarborg je de kwaliteit van PV installaties. Met de sterke toename in het aantal installaties dat gekeurd moet worden werk je het liefst zo efficiënt en effectief mogelijk. Met de mobiele app van Tabletforms voer je scope 12 inspecties volledig digitaal uit. Daarmee bereikt u het professionele resultaat dat uw klanten verwachten. Bovendien blinkt de inspectie app uit in gebruiksgemak zodat u zich volledig kunt concentreren op de kwaliteit van uw Scope 12 inspecties.

 

  • Stel eenvoudig een inspectieplan op
  • Leg constateringen makkelijk vast tijdens de inspectie
  • Lees meetgegevens in vanuit uw meetapparaat
  • Maak herstelrapporten en deel deze met de opdrachtgever.
  • Geef installateurs toegang om herstel werkzaamheden vast te leggen.
  • Creëer automatisch inspectieverslagen, meetrapporten en herstelverklaringen in uw eigen huisstijl.
Bespaar tijd, geld en papierwerk met de scope 12 inspectie app.
Met de mobiele app van Tabletforms bespaart U eenvoudig tijd, geld en papierwerk met Scope 12 inspecties. Dat doen we met flexibele software die past bij uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek en kent vaak zijn eigen werkwijze. Daarom bent u bij ons vrij om de app in te richten zoals u dat wilt. In uw eigen huisstijl, met uw eigen teksten en perfect passend bij uw processen. Met de professionele en betrouwbare uitstraling die past bij de kwaliteit van uw werk.

Eenvoudig een Scope 12 inspectieplan opstellen

Ter voorbereiding op uw scope 12 inspectie stelt u vooraf een inspectieplan op. Met de scope 12 inspectie app legt u eenvoudig informatie vast over het type inspectie, de omvang, de te inspecteren onderdelen, basisinformatie en het ballastplan. Bij aanvang van de inspectie worden alle noodzakelijke  gegevens automatisch overgenomen in het inspectieformulier. Zo worden fouten voorkomen en bespaart u tijd.
Scope 12 inspectieplan

Scope 12 constateringen makkelijk vastleggen

Leg alle afwijkingen makkelijk vast tijdens een scope 12 inspectie. Conform de juiste norm en classificatie. Ter onderbouwing maakt u foto’s met uw telefoon of tablet en voegt u makkelijk opmerkingen toe.  Zo werkt u slim, gestructureerd en vergeet u niets.

Scope 12 meetgegevens inlezen

Alle AC en DC meetgegevens van een scope 12 inspectie legt u eenvoudig vast in de daarvoor bestemde meetlijsten. Als u gebruikt maakt van meetapparatuur die gegevens opslaat kunt u deze eenvoudig uitlezen en importeren in onze software. Dat scheelt veel typewerk en voorkomt vergissingen. Alle meetgegevens kunt u vanzelfsprekend volledig automatisch presenteren in een meetrapport.
scope 12 inspectie meten

Scope 12 herstelrapport samenstellen

Tijdens de scope 12 inspectie vastgelegde constateringen die hersteld moeten worden, worden opgenomen in een herstelrapport. Dit herstelrapport kunt u met 1 druk op de knop delen met uw opdrachtgever. De opdrachtgever en zijn installateur kunt toegang verlenen tot het herstelrapport. Hierin kan de installateur zijn herstelwerkzaamheden vastleggen. Na uw akkoord zal een herstelverklaring gegenereerd worden met een professionele uitstraling.

Scope 12 inspectierapport overhandigen

Zijn alle constateringen naar behoren opgelost en keurt u de installatie goed, dan hoeft u alleen nog maar de scios afmeldcode in de te voeren en alle benodigde rapportages worden automatisch opgesteld en in pdf naar uw opdrachtgever gemaild. Professioneel, volledig in uw eigen huisstijl zonder dat het u tijd kost.

Eenvoudig integreren in andere software

Is uw scope 12 administratie verdeeld over verschillende systemen. Geen probleem. Tabletforms software is bijzonder flexibel en koppelt gemakkelijk met andere systemen.  Wij zorgen dat het perfect past bij úw bedrijf zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Meer en betere Scope 12 inspecties.

Contact