085-0499260 info@tablet-forms.nl

Beter presteren met een digitaal schouwformulier

 

  • Perfect op maat gemaakt

  • Binnen 5 werkdagen live

  • No cure, No pay

sneller en beter inzicht met een digitaal schouwformulier

Voor alle bedrijven die efficienter willen schouwen en/of werkopnames willen doen is er een digitaal schouwformulier. Vaak ter voorbereiding op een opdracht of project waarbij kennis van de lokale situatie cruciaal is. Tijdens een schouw, keuring, inspectie of werkopname wordt een schat aan informatie opgedaan. Informatie die later in het proces van onschatbare waarde is. Tijdens het calculeren, bij het opstellen van een offerte, de voorbereiding of uitvoering van een project of opdracht. Hoe vaak zat u al verlegen om informatie die wel voorhanden is maar niet beschikbaar omdat deze niet of niet goed is vastgelegd?  Met een digitaal schouwformulier, legt u de schouwing vast en de informatie wordt snel en efficiënt verwerkt. Waar en wanneer u wilt en altijd op een accurate manier.

 Eenvoudig een digitaal schouwformulier invullen

Schouwformulieren of schouwlijsten kunnen soms vrij uitgebreid zijn. Ze kunnen ook op verschillende manieren worden samengesteld, afhankelijk van de branche. Wat u als bedrijf graag wilt voorkomen, is het uitvoeren van dubbel werk. En dat is logisch, want dit is tijdrovend en kost extra geld. Een ingevulde papieren schouwformulier moet nogmaals overgenomen worden, om in het systeem te zetten. Er is dan altijd een risico dat gegevens foutief worden overgenomen. Door een schouwformulier digitaal in te vullen, voorkomt u al dit werk. Op de plek van schouwing wordt het formulier ingevuld en direct in uw systemen verwerkt of naar de juiste persoon gezonden.

Laat een digitaal schouwformulier op maat maken door Tablet Forms

Ondanks dat er algemene of branchegerelateerde schouwformulieren verkrijgbaar zijn, kunt u als bedrijf nog uw eigen eisen hebben voor op het schouwformulier. Tabletforms kan een digitaal schouwformulier op maat voor u maken. Welke gegevens u hier ook op wilt hebben en uiteraard ook met uw bedrijfslogo. Bent u zelf creatief genoeg? Dan hebben wij tools om zelf uw digitale schouwformulier te ontwerpen. Wij kunnen u altijd begeleiden en de achterliggende techniek verzorgen. Wilt uw weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij maken graag kennis met uw organisatie.

Contact