085-0499260 info@tablet-forms.nl

Beter presteren met digitale checklisten

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Maak gebruik van digitale checklisten

Veel bedrijven werken met checklisten. Denk bijvoorbeeld aan opzichters die in de bouwbranche checklisten moeten invullen om de veiligheid of kwaliteit te meten en te waarborgen. Een onderneming die zichzelf serieus neemt laat zich tegenwoordig certificeren. Om gecertificeerd te worden, zijn checklisten vaak een must. Met checklisten is een kwaliteitscontrole van alle bedrijfsprocessen mogelijk. De bouw, infra, productie en installatie zijn branches waar checklisten invullen een aanzienlijk deel van de tijd inneemt. Jammer, want uw medewerkers kunnen hun tijd nuttiger besteden. Dit alleen zou al de reden moeten zijn voor het invoeren van digitale checklisten.

Alleen maar voordeel door een checklist digitaal te maken

Zelfs medewerkers die moeite hebben met het overschakelen naar digitale checklisten, zullen snel overtuigd zijn. U heeft hiervoor ook geen IT kennis nodig. Een smartphone of tablet is voldoende. Een checklist digitaal invullen, verkleint de foutmarge enorm. Gegevens zijn duidelijker en een onleesbaar handschrift speelt geen rol meer. Handmatig invullen houdt in, dat de gegevens nogmaals overgenomen moeten worden om in het systeem te zetten. Door een checklist digitaal in te vullen, wordt het ook digitaal verzonden naar de betrokken personen of de gegevens worden automatisch in het systeem verwerkt. U krijgt een completer beeld, beter inzicht er is minder tijd nodig voor administratieve handelingen. Dit is automatiseren zoals het hoort!

Laat een digitale checklist op maat maken door
Tablet Forms

Een digitale checklist maken is een stap die u nog relatief gemakkelijk maakt, maar daar moet het niet bij blijven. Wilt u een digitale checklist daadwerkelijk inzetten om de efficiëntie van uw werkprocessen te verbeteren? Implementatie is de volgende stap. Medewerkers moeten de digitale checklist daadwerkelijk gebruiken en de gegevens moeten op de juiste wijze automatisch en digitaal in het systeem verwerkt worden. Tablet Forms kan u hierbij helpen. Wij maken voor u een digitale checklist op maat en wij zorgen dat de checklist uitstekend wordt doorgevoerd in uw applicaties. Hiervoor maakt u gebruik van onze handige tools, zoals een platform voor het overzicht van uw digitale formulieren en een app om de digitale checklist ter plekke in te vullen. Wilt u ook een digitale checklist op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact