085-0499260 info@tablet-forms.nl

Digitale formulieren in de bouw

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

 Hoe digitale formulieren de efficiëntie in de bouw kan verbeteren

Makkelijker registreren, minder papier, meer bouwtijd

De bouwsector ervaart dagelijks de groeiende impact van nieuwe regels, procedures, normen, wetten en protocollen. Er gaat veel tijd verloren aan administratieve rompslomp. Tijd die elke dag kostbaarder wordt door gebrek aan gekwalificeerde mensen die met trots en motivatie hun vak uitvoeren.

Het vastleggen van informatie in de bouw gebeurt vaak nog met papier of met lijstjes in word of excel die naar kantoor worden gestuurd voor verdere verwerking. Denk aan materiaalontvangsten, urenoverzichten, inspectielijsten, opleverrapporten, toolboxen, incidentmeldingen, meer en minderwerk, controles m.b.t. wet kwaliteitsborging, etc, etc.

Het voordeel van slimme digitale formulieren in de bouw

Efficiënte bouwprocessen.

Met digitale formulieren van Tabletforms werkt u slimmer en bespaart u tijd. De informatiestroom tussen kantoor en bouwplaats wordt gestructureerd en geautomatiseerd waardoor u nooit meer informatie mist. U bent direct op de hoogte van de status van uw project. Daarmee heeft u grip op uw projecten en behaald u grote tijdswinst. Tijd die u kunt besteden aan zaken die echt belangrijk zijn. Zoals de groei van uw bedrijf.

Voorkom onnodige kosten

Overtypen en dubbele administraties kosten veel tijd en leveren vaak fouten op. De digitale formulieren van Tabletforms zijn eenvoudig en veilig te koppelen aan uw bestaande software en systemen zodat u altijd en overal over de juiste en meest actuele informatie beschikt.

 

Verbeter de kwaliteit en veiligheid

Door regelmatig te inspecteren en controleren wordt de kwaliteit van de werkzaamheden geborgd en ook de veiligheid  verbeterd. Het verwerken van inspectie- en veiligheidsformulieren  gaat snel en makkelijk. De resultaten worden direct gepresenteerd in een dashboard en bij eventuele tekortkomingen kan de juiste persoon gealarmeerd worden. Direct en volledig automatisch.

 

Werk makkelijk samen

De digitale formulieren van Tabletforms zijn makkelijk te delen met “derden”. Heeft u een handtekening nodig van een opdrachtgever, wilt u een opdracht verstrekken aan onderaannemer, een klacht of afwijking delen met een uitvoerder, het is allemaal mogelijk met de dynamische formulieren van Tabletforms. Afhankelijk met wie u het formulier deelt zal de layout zich aanpassen en heeft de gebruiker de mogelijkheid om alle beschikbare functies binnen het formulier te gebruiken. Eenvoudig en intuïtief.

 

dit kan TabletForms voor ú betekenen

Tabletforms maakt digitale formulieren die passen bij úw bedrijf. De layout van het formulier past precies bij het proces zoals u dat heeft ingericht in uw bedrijf. Ook de workflow van de formulieren stemmen we perfect af op uw wensen. Zo ervaren medewerkers een minimale belasting aan administratieve rompslomp. De slimme formulieren zijn makkelijk in te vullen op pc, tablet en smartphone.  

De app’s van Tabletforms zijn gemaakt voor het werkveld en blinken uit in eenvoud en gebruiksgemak. U kunt er makkelijk offline mee werken of veilig en efficiënt in de cloud. Beheer zelf eenvoudig uw gebruikers, ontwerp en bouw formulieren, richt workflows in, koppel met andere software, beheer optielijsten, en houd grip op uw organisatie met actuele dashboards. Onze intuitieve software is er voor U.

Tabletforms, Make Work Flow.

Digitale formulieren invullen met app

Contact