085-0499260 info@tablet-forms.nl

De digitale werkbon die past bij Úw bedrijf

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Met de digitale werkbon een beter inzicht in uw projecten

Digitale werkbon

Optimalsieer uw proces met een digitale werkbon. Als bedrijf in de bouw, infra, installatietechniek of gebouwenbeheer, voert u doorgaans een projectadministratie. Per project houdt u de opbrengsten en de kosten goed in het oog. Met een goede calculatie draait u winst op uw projecten. Om een goede beoordeling van de projectkosten te maken, bent u afhankelijk van gegevens uit het veld. Zo zijn werkbonnen erg belangrijk. Op de werkbonnen worden de gewerkte uren bijgehouden, l het materiaalverbruik geregistreerd en de inzet van materieel verantwoord. Deze werkbon verwerkt u tijdens het project in uw administratie. Het invullen en verwerken van papieren werkbonnen gaat niet altijd zonder slag of stoot. Met een digitale werkbon verwerkt u de gegevens snel en efficiënt.

Waarom kiezen voor een werkbon die digitaal wordt ingevuld?

Digitale werkbon
Een werkbon invullen door de buitendienstmedewerkers, gebeurt niet altijd in de juiste omstandigheden. Dit kan op locatie zijn, dus in weer en wind en dit zal al snel van invloed zijn op de kwaliteit van de werkbon. Daarnaast heeft niet iedereen een prachtig handschrift, zodat de kans aanwezig is, dat gegevens foutief worden overgenomen. Dan zijn er nog medewerkers die werkbonnen niet geheel, niet goed of zelfs vergeten deze in te vullen. Kortom, het duurt soms wel even dat u de gegevens binnenkrijgt en dan moet u nog afwachten in welke staat. Een werkbon die digitaal is, kan snel en gemakkelijk worden ingevuld. Het weer en onleesbare handschriften zijn niet meer van toepassing en de werkbon wordt direct digitaal doorgestuurd. U hoeft dus nooit meer te wachten en u werkt met duidelijk digitale gegevens.

Laat een digitale werkbon op maat maken door Tablet Forms

Wilt u de digitale werkbon doorvoeren in uw administratie? Schakel hiervoor Tablet Forms in. Wij kunnen voor u een digitale werkbon op maat maken. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kan ook de gevraagde informatie verschillen en daarom is het nodig dat uw wensen in de werkbon worden opgenomen. Met onze tools beheert u uw digitale formulieren en onze app is erg handig voor de mensen op de werkvloer om de digitale werkbon in te vullen. Maak gerust een afspraak met ons, dan gaan wij aan de slag om een digitale werkbon op maat te maken én te implementeren in uw organisatie.

Contact