085-0499260 info@tablet-forms.nl

Formulieren digitaliseren

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Wilt u uw formulieren digitaliseren?

Werkt u in uw organisatie nog met formulieren die u handmatig moet invullen? U loopt dan altijd een risico. Door onduidelijke handschriften kunnen gegevens foutief overgenomen worden, formulieren kunnen kwijtraken en het invullen is inefficiënt en tijdrovend. Kortom, handmatige formulieren zorgen ervoor dat uw medewerkers meer administratieve rompslomp moeten uitvoeren en hierdoor minder tijd hebben voor hun daadwerkelijke werkzaamheden. Uw organisatie automatiseren doet u om meer efficiëntie in uw organisatie door te voeren, zodat bepaalde werkzaamheden versimpeld worden. Hieronder valt zeker ook uw formulieren digitaliseren. Maar de formulieren digitaliseren is meer dan een formulier in een tekstverwerker maken. Schakel hiervoor de experts van Tablet Forms in.

Wat komt er kijken bij het digitaliseren van formulieren?

Het digitaliseren van formulieren kan specialistisch zijn. En niet alleen het digitaliseren van het formulier zelf. De implementatie in de bedrijfsprocessen bezorgt veel organisatie hoofdbrekens. Het formulier moet digitaal ingevuld worden op de werkplek en vervolgens doorgezonden worden naar de juiste afdeling(en) of personen of automatisch doorgevoerd worden in uw systemen. Hierbij kan Tablet Forms u ondersteunen. Wij hebben diverse tools ontwikkeld waarmee uzelf aan de slag kunt, maar het is ook mogelijk om het digitaliseren van formulieren geheel aan ons over te laten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is ons kennis te laten maken met uw organisatie en uw wensen kenbaar te maken. Wij gaan dan voor u aan de slag met het digitaliseren en het inpassen van de formulieren in uw bedrijfsprocessen.

Laat formulieren digitaliseren op maat door
Tablet Forms

Formulieren digitaliseren op maat kunt u laten uitvoeren door Tablet Forms. Hierbij maakt het niet uit welke formulieren u wilt laten digitaliseren en in welke branche u actief bent. Wij kunnen voor u alle soorten formulieren digitaliseren. Mede door onze krachtige en efficiënte tools, kost het implementeren van uw digitale formulieren geen tijd en moeite. Met ons platform en handige apps, zijn uw formulieren overal bereikbaar en heeft u meer grip op uw werkprocessen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact