085-0499260 info@tablet-forms.nl

Digitale werkbon voor Holland Electric

Holland Electric groeit en verstevigt grip op haar bedrijfsproces met digitale werkbon 

Holland Electric

De vraag naar laadpalen voor elektrische auto’s is groot. In de openbare ruimte, bij bedrijven en bij mensen thuis. Het bewaken van de kosten, voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden is makkelijk geworden met de digitale werkbon. Nu we ons bedrijfsproces gedigitaliseerd hebben met Tabletforms kunnen we op een gestructureerde manier vorm geven aan onze groei ambities. Dat is een lekker gevoel aldus Brian de Vries. Directeur/eigenaar van Holland Electric

Digitale werkbon

Specialist in groene stroom oplossingen

Holland Electric is dé specialist in het leveren, monteren, installeren en onderhouden van duurzame oplossingen. Deze oplossingen bestaan uit het plaatsen en vervangen van groepenkasten tot laadpalen voor elektrische auto’s. Daarnaast heeft zij een samenwerking met een aantal grote partners, waarvoor de voorbereidingen in de meterkast voor het aansluiten van zonnepanelen worden gerealiseerd. Vanuit ’s-Hertogenbosch levert ze haar diensten door heel Nederland en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en wil die graag voortzetten in de komende jaren.

Digitale werkbon zorgt voor een efficiënt proces

Een belangrijk deel van het proces was al gedigitaliseerd. De meeste offerteaanvragen worden ontvangen via de website zodat veel gegevens al digitaal beschikbaar zijn in het proces dat volgt. Het laatste stuk van het proces, de werkbon, was nog niet gedigitaliseerd.
De digitale werkbon past perfect bij het proces van Holland Electric. Gegevens worden ingelezen uit andere systemen en eventueel handmatig aangevuld. De monteur ontvangt de digitale werkbon in de TabletForms App op een telefoon of tablet. Invullen van alle gegevens op locatie gaat eenvoudig en foutloos. Het gebruik van optielijsten, calculatievelden en het kunnen maken van foto’s zorgt dat de administratieve rompslomp voor de monteur beperkt blijft.
Zodra het werk klaar is, wordt samen met de klant het werk beoordeeld. Daarna wordt de werkbon digitaal ondertekend en dient deze meteen als opleverbon. Daarmee start de ingestelde workflow de volgende stappen in het proces. Volledig automatisch zonder er naar om te hoeven kijken.

Kwaliteitsborging

Naast efficiënt werken is het leveren van kwaliteit belangrijk. Tijdens de werkzaamheden worden telkens foto’s gemaakt van de voortgang. Die laten perfect zien dat het eindproduct voldoet aan de normen die gesteld worden. En als er toch een keer iets niet goed gaat kan er direct ingegrepen worden. Zo borgen we de kwaliteit en maken we van onze klanten, enthousiaste ambassadeurs.

Flexibele software en persoonlijke service

Tablet Forms levert flexibele software die écht past bij ons bedrijf. De App blinkt uit in gebruiksgemak en de digitale formulieren passen perfect bij de processen van ons bedrijf. En als ik een keer iets aangepast wil hebben is dat zo gebeurt. Zo kunnen we snel inspringen op veranderingen. Aldus Brian de Vries, eigenaar van Holland Electric. Met TabletForms zijn wij klaar voor de toekomst.