085-0499260 info@tablet-forms.nl

De Inspectie app die past bij Úw bedrijf

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Gebruik voor uw inspecties de handige inspectie app

In technische branches, is inspecteren een belangrijk onderdeel van het werkproces. Denk aan de inspecties in de bouwbranche rondom de oplevering van een woning of gebouw. In de installatietechniek moeten elektrische systemen en gasleidingen systematische geïnspecteerd worden. Daarnaast zijn er nog keuringen die uitgevoerd moeten worden in het kader van de NEN, ISO, VCA, SCOPE en andere normen. Bij inspecties komt behoorlijk wat papierwerk kijken. Met een inspectie app worden de werkzaamheden een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en efficiënter. Gebruik daarom de inspectie app TabletForms Plans.  

Hoe werkt de digitale inspectie app?

Inspecties worden altijd ter plekke uitgevoerd. Op formulieren worden alle onvolkomenheden vastgelegd. Als de plek waar iets moet worden herstelt of vervangen niet goed wordt aangegeven, dan kan er al snel onduidelijkheid ontstaan. Dit is niet het geval met de digitale inspectie app van Tablet Forms. U upload in de app namelijk een plattegrond van het geïnspecteerde pand. Op de plattegrond brengt u inspectiepunten aan en de kleur van deze punten geeft de voortgang automatisch aan. Geen gedoe meer met handmatige formulieren, het samenstellen van rapporten of het analyseren van informatie.  Per inspectiepunt legt u alle informatie eenvoudig vast, slimme software doet de rest. U kunt foto´s maken en digitaal opslaan, uitgebreide rapportages uitdraaien en de gegevens direct in uw systeem integreren.

De inspectie app op maat van Tablet Forms

Zijn inspecties in uw branche een belangrijk onderdeel van uw werkprocessen? Met de inspectie app op maat van Tablet Forms, zijn inspecties beter en efficiënter uit te voeren. De app kan op iedere locatie via smartphone of tablet worden gebruikt. De formulieren die u hiervoor gebruikt, kunt u volledig op maat door ons laten maken en in de app verwerken. Uiteraard zorgen wij ook voor de achterliggende technische mogelijkheden, zodat de gegevens automatisch in uw systemen worden verwerkt. Wilt u TabletForms Plans gebruiken voor uw inspecties? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn.

Contact