085-0499260 info@tablet-forms.nl

Grip op bedrijfsproces door integratie slimme digitale formulieren

Laaddirect

Laadpaal bestellen en installeren nog makkelijker door slimme integratie van software

Slimme integratie van software paketten Tabletforms, Trello en Pipedrive maakt het bestellen en installeren van laadpalen nog makkelijker. Het bedrijfsproces van Laaddirect verloopt efficiënt en voorspelbaar met de digitale formulieren van Tabletforms.

Laadpaal

Snel en foutloos werken

Laaddirect is een onafhankelijke aanbieder van A merk laadpalen. Zij heeft zichzelf ten doel gesteld het bestellen en installeren van een laadpaal zo eenvoudig mogelijk te maken. Cruciaal daarbij is snel en foutloos werken. Om dat te bereiken is het bedrijfsproces geautomatiseerd.  Een combinatie van drie software applicaties zorgt ervoor dat laaddirect grip heeft op haar bedrijfsproces. Zowel binnen op kantoor als buiten in het veld.

Moderne software

Ruim 2 jaar is Laaddirect actief. In die 2 jaar zijn we heel hard gegroeid. Met de huidige marktontwikkeling hadden we dat wel verwacht. Daarom hebben we vanaf het begin gefocust op automatisering van het bedrijfsproces. We maken gebruik van drie moderne software applicaties. Pipedrive als CRM pakket, Trello om onze projecten goed voor te bereiden en te plannen en de Tabletforms app om alle formulieren digitaal te verwerken.

Slimme intergatie met Trello en Pipedrive

De Tabletforms app is volledig geïntegreerd in beide softwarepakketten. Op die manier zorgen we ervoor dat de informatie binnen en buiten altijd up to date  is.  Wijzigingen in Pipedrive of Trello worden dankzij de workflow module van Tabletforms efficiënt afgewikkeld. Maar het werkt ook andersom. Iedere wijziging die een van onze mensen met de Tabletforms app aanbrengt in een formulier wordt direct bijgewerkt in Pipedrive en/of Trello. Zo weten we precies wat er speelt en kunnen we ingrijpen als dat nodig is.

Veilig, Flexibel en Snel

Alle software applicaties afzonderlijk zijn al gebruiksvriendelijk maar gecombineerd is het een heel krachtig trio dat ik elk bedrijf aanraad. Het werkt stabiel, flexibel, veilig en snel. Aanpassen gaat eenvoudig en snel. Dat is echt een stuk efficiënter dan voorheen waarbij een aanpassing in de software een vermogen kostte. En dan moest je ook nog lang wachten en maar zien of het werkte.

 Software die écht past

Tabletforms maakt hele slimme digitale formulieren. Opgemaakt in onze eigen huisstijl. Voorzien van unieke functies en gebruiksvriendelijke interfaces. Perfect op maat gemaakt zodat ze écht passen bij de behoefte van ons bedrijf. Bij Tabletforms hebben ze een methode ontwikkeld waardoor je snel  aan de slag kan en direct profiteert van efficiënte processen. Zonder lange implementatie trajecten, uitgebreide trainingen en geen grote investeringen. Wij zijn blij met de keuze die we hebben gemaakt. Aldus Dylan van Vliet, Managing director laaddirect.

Dylan de Vries