085-0499260 info@tablet-forms.nl
Digitaal schouwen geeft grip op projecten
MijnEnergieWens.nl

De voordelen van digitaal schouwen

MijnEnergieWens.nl
“Is een Jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Als specialist op het gebied van de energietransitie levert ze zonnepanelen, laadpalen en airco’s  aan klanten in de particuliere én zakelijke markt. Installatie en onderhoud gebeurt door eigen personeel. Daarmee is een hoge kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd. Daar komt digitaal schouwen met de Tabletforms App nu bij. Dat geeft ons nog meer grip op de kosten, kwaliteit en doorlooptijd van onze projecten”. Aldus Massimo Hoogerwerf, directeur bij MijnEnergieWens.nl

digitaal schouwen

Alles voor de klant

Bij MijnEnergieWens.nl doen we alles om de klantwens te overtreffen. Service, onderhoud en garantie bieden de zekerheid van een optimaal werkend energiesysteem. Die service begint al vroeg in het proces. Een passend energiesysteem voor je woning of pand vergt een goede voorbereiding. Eén, om het juiste systeem te selecteren en twee, om het installatieproces veilig, snel en soepel te laten verlopen. Uiteindelijk willen we in 1 werkdag opleveren zodat we onze klanten zomin mogelijk overlast bezorgen. 

Moderne, slimme en flexibele software

Het verkoopproces wordt optimaal ondersteund door moderne en slimme software. Pipedrive vormt samen met  SolarMonkey de basis voor het ontwerpen van een legplan, het opstellen van offertes en andere CRM activiteiten. Om grip te houden op de planning en voorbereiding van projecten zijn daar Trello en Tabletforms aan toegevoegd.

De toegevoegde waarde van Tabletforms is dat de juiste informatie heel eenvoudig beschikbaar is voor de juiste persoon. Altijd en Overal!. De slimme digitale formulieren van Tabletforms zijn volledig geïntegreerd met onze andere systemen. Omdat de software zo gebruiksvriendelijk is kunnen we nu makkelijk en snel informatie delen met onze monteurs én onze klanten.

Een goed begin is het halve werk

Ieder project start met een inventarisatie van de situatie bij de klant. Dit schouwproces is gedigitaliseerd met Tabletforms. Onze klant krijgt toegang tot de Tabletforms App. Hiermee kan je eenvoudig vragen beantwoorden op een tablet of mobiele telefoon. Waar nodig kunnen foto’s gemaakt worden die direct beschikbaar zijn in de App. Dat scheelt een hoop gedoe met uploaden,  mailen van foto’s en deze later weer schalen naar het juiste formaat en  plakken in een document. Informatie ontavngen we nu sneller en de kwaliteit is beter. Onze specialist kan direct aan de slag met de projectbeoordeling. Indien nodig gaat een techneut naar de klant om de situatie ter plaatse te bekijken en de info in het schouwformulier aan te vullen. Dankzij het digitaal schouwen zijn we in staat onze klanten snel te informeren en beschikt onze organisatie over de juiste informatie op ieder gewenst moment. Dat geeft grip op de kosten, kwaliteit én doorlooptijd van onze projecten.

 

TF Maps

Niet alleen de naam van de persoon die over de vloer komt maar ook een foto. Over klantgericht gesproken. 

Een praktische aanpak

“Tabletforms is flexibele software die naadloos aansluit bij onze werkprocessen. Het blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak waardoor we nog efficiënter werken. Het is makkelijk aan te passen en te integreren met andere software. Bovendien is het snel te implementeren. Geen dure trainingen en consultants maar een praktische en vriendelijke aanpak. Het werkt meteen en het wijst zich vanzelf. Met de slimme formulieren van Tabletforms zijn wij klaar voor de toekomst”. Aldus Massimo Hoogerwerf, Directeur bij MijnEnergieWens.nl 

Digitaal schouwen

Wilt u meer weten over de mogelijheden van digitaal schouwen? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart te brengen. 

Het is onze missie om de juiste informatie eenvoudig beschikbaar te maken voor de juiste persoon. Altijd en overal.

Focus op kerntaken.

Make Work Flow..!