085-0499260 info@tablet-forms.nl
Grip op mobiele werkprocessen

Mobiele werkbon

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Een mobiele werkbon is snel en gemakkelijk in gebruik

Maakt u in uw organisatie ook gebruik van werkbonnen? Werkbonnen ziet u vooral terug in de bouw, infra en installatietechniek. Medewerkers vullen hierop de gerealiseerde uren in en soms ook het materiaalverbruik. Deze werkbonnen zijn een essentieel onderdeel van uw administratie. De uren worden namelijk gebruikt om het projectverloop te meten, maar ook voor het salaris van de medewerker. Fouten in de werkbon of tijdens de overname van de gegevens van de werkbon, kunnen grote gevolgen hebben. Daarom is het zeer verstandig om de werkbon te digitaliseren. Met de mobiele werkbon sluit u alle onvolkomenheden uit die u heeft met een papieren werkbon.

Redenen om de werkbon mobiel in te vullen

Een mobiele werkbon invullen, houdt in dat uw werkbon gedigitaliseerd is. Dit heeft vele voordelen. Werkbonnen met een onleesbaar handschrift komen niet meer voor. Bij de gegevensovername ontstaan er daarom geen fouten meer. De werkbonnen hoeven ook niet meer handmatig in het systeem gezet te worden. Met een druk op de knop worden de gegevens verzonden naar de verantwoorde persoon voor accordering of direct geïntegreerd in het systeem. Het invullen van de werkbon is veel prettiger voor werknemers. Dit kan eenvoudig in de app of op een tablet. Een werkbon mobiel invullen kost nauwelijks tijd, waardoor medewerkers hun tijd beter kunnen indelen.

Een mobiele werkbon op maat van Tablet Forms

Als moderne organisatie kunt u niet onder automatiseren uit. Ook het automatiseren van de werkbonnen is hier onderdeel van. Wilt u een mobiele werkbon op maat laten maken? Neem dan contact op met Tablet Forms. Wij zijn ervaren in het maken van vrijwel alle soorten formulieren en checklijsten, waaronder ook het maken van een mobiele werkbon. Door te kiezen voor een mobiele werkbon op maat, kunt u al uw specifieke vereisten in de werkbon verwerken. Uiteraard verzorgen wij ook graag de digitalisatie van uw overige formulieren en bieden wij onze tools aan voor een goed beheer van al uw geautomatiseerde formulieren.

Contact