085-0499260 info@tablet-forms.nl
Grip op mobiele werkprocessen

Online invulformulier maken

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Hoe een online invulformulier maken uw efficiëntie kan verbeteren

Vooral in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, is het lastig om aan goede vakmensen te komen. Als u dan de juiste vakmensen in dienst heeft, dan wilt u wel dat zij hun tijd efficiënt en nuttig gebruiken. Immers, tijd is geld en goede vakmensen zijn voor uw bedrijf goud waard. Helaas is het zo dat veel van deze professionals veel tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp. Toch is het nodig om op de werkplek de nodige formulieren in te vullen. Om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid tijd die dit inneemt niet meer van invloed is op de efficiëntie, kunt u een online invulformulier maken.

Het voordeel van een digitaal invulformulier maken

Handmatig formulieren invullen is niet meer van deze tijd. Als u als moderne organisatie wilt automatiseren, dan kunt u er niet omheen om al uw formulieren te digitaliseren. Een digitaal invulformulier maken maakt het werken niet alleen sneller, het is ook voor uw medewerkers veel prettiger in gebruik. Geen gedoe meer met losse formulieren die door de wind wegwaaien, door de regen nat worden en onleesbare handschriften. Tablet Forms kan al uw formulieren digitaliseren, zodat ze in het vervolg worden ingevuld via de smartphone of een tablet. Een voordeel hiervan is dat formulieren nooit meer kwijt raken. Formulieren worden direct online naar de juiste persoon/afdeling verstuurd of via de cloud in een database opgeslagen. Ieder formulier kunnen wij voor u digitaal beschikbaar maken, zo wordt je niet beperkt bij het maken van een digitaal invulformulier.

Laat Tablet Forms uw online invulformulier op maat maken

In welke branche u ook actief bent en welke soort formulieren u ook gebruikt, Tablet Forms is in staat om een online invulformulier op maat te maken. Naast het gebruik van online invulformulieren op maat gaat de efficiëntie nog meer omhoog door onze producten. Ons Mobile Workflow Solutions Platform fungeert als een dashboard, waar u al uw digitale formulieren samenbrengt en beschikbaar zet. Met onze handige app TabletForms Documents, kan op de werkvloer een formulier snel ingevuld en verzonden worden. Heeft u interesse om uw formulieren digitaal op maat te laten maken? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul ons eigen digitale contactformulier in.

Contact