085-0499260 info@tablet-forms.nl
Grip op mobiele werkprocessen

Werkbon app

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Gemakkelijker werken met de werkbon app

In veel technische beroepen, zoals de bouw, infra en de installatietechniek, wordt veel gewerkt met werkbonnen. Grofweg is een werkbon een opsomming van de gewerkte uren en/of het verbruikte materiaal. Per branche of bedrijf kan de inhoud van een werkbon wel eens verschillen. Soms worden alleen werkuren op de werkbon vermeldt en niet het materiaalverbruik. Een werkbon invullen kan veel voeten in de aarde hebben. Werknemers zijn niet altijd administratief goed onderlegd en vullen de werkbon misschien onjuist of onleesbaar in. Dit kan grote gevolgen hebben. Uren wordt niet juist onder het project weggeschreven en er is een kans dat medewerkers onvoldoende uren betaalt krijgen. Een werkbon app is voor zowel de medewerkers als uw organisatie een goed alternatief.

Hoe werkt een werkbonnen app?

Werknemers in technische beroepen zijn vaak op de werklocatie aanwezig. Hier worden de werkbonnen ingevuld en soms vanuit huis. Juist daarom is de werkbonnen app zo handig. Ook als er geen internetverbinding is, kunnen werkbonnen gewoon digitaal in de app ingevuld worden. Zodra de app weer verbonden is met internet, kunnen de werkbonnen direct verzonden worden. De lay-out van een digitale werkbon, hoeft helemaal niet af te wijken van de gebruikelijke werkbonnen die handmatig ingevuld werden. Wel zo handig voor de werknemers. De experts van Tablet Forms maken graag voor u uw digitale werkbon. Heeft u toch nog specifieke wensen? De digitale werkbon kan geheel op maat worden gemaakt.

Een werkbon app op maat van
Tablet Forms

Wilt u gebruikmaken van de werkbon app? Iedere organisatie is anders, dus u kunt andere eisen hebben voor een werkbon dan andere bedrijven in dezelfde branche. Daarom kunt u bij TabletForms een werkbon app op maat laten maken. Het ontwerp van de werkbon zelf, maar ook hoe de digitale werkbon in de app wordt verwerkt, kunt u zelf bepalen. Zo sluit de werkbon app op maat exact aan bij uw werkprocessen, het is tijdbesparend en efficiënt. Is het ook tijd voor uw organisatie om de digitale werkbon in te voeren? Voor meer informatie zijn wij telefonisch of per e-mail te bereiken of vul het contactformulier in.

Contact