085-0499260 info@tablet-forms.nl
Grip op mobiele werkprocessen

Werkbon applicatie

  • Perfect op maat gemaakt
  • Binnen 5 werkdagen live
  • No cure, No pay

Laat medewerkers de werkbon applicatie gebruiken

Wanneer uw medewerkers nog handmatig werkbonnen uitschrijven, dan heeft u hier ongetwijfeld al de nodige negatieve ervaringen mee. Als een werkbon op de werkvloer wordt ingevuld, kan deze nat worden, u ontvangt een verfrommelde werkbon of het handschrift is niet te lezen. Niet erg handig als u vanaf de werkbon de gewerkte uren en gebruikte materialen moet aflezen voor verwerking in uw administratie. Er is dan een behoorlijke kans dat er bij de overname van gegevens fouten worden gemaakt. Daarnaast is het invullen voor de werknemers niet altijd prettig, want zij willen alle administratieve rompslomp liever niet. Voor zowel u als uw medewerkers, is de werkbon applicatie een uitkomst.

Wat zijn de mogelijkheden met een applicatie voor de werkbon?

Met een applicatie voor de werkbon, kan iedere werknemer heel gemakkelijk digitaal de werkbon invullen en verzenden. Het invullen gaat sneller en is prettiger voor de werknemers. U ontvangt nooit meer werkbonnen die verregend, verfrommeld of onleesbaar zijn. Bovendien ontvangt u de werkbon direct na het invullen. Het is niet meer nodig om alle werkbonnen uit te printen en over te nemen in het systeem. Met een druk op de knop zet u de gegeven in uw administratie. Dit voorkomt overnamefouten en u heeft uw projectadministratie altijd up-to-date.

Tablet Forms maakt uw werkbon applicatie op maat

Wilt u een werkbon applicatie op de smartphone of tablet van uw medewerkers? Tablet Forms kan u helpen bij het maken van een werkbon applicatie op maat. Niet alleen uw werkbonnen, ook uw andere formulieren kunnen wij voor u op maat digitaliseren voor een zo optimaal mogelijke automatisering. U hoeft het wiel niet tweemaal uit te vinden, want één van onze tools is de applicatie waarmee werkbonnen en andere formulieren digitaal ingevuld en verzonden kunnen worden. Wilt u onze hulp of wilt u meer weten over een werkbon applicatie op maat voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.

Contact